Descrierea situației actuale

În mediul rural, aproape un sfert din copiii unei generații renunță la școală în primii 8 ani. La oraș, rata abandonului școlar este mai mică, însă trece de 8%, potrivit datelor INS. Aceste cifre poziționează țara noastră pe primele locuri în Europa în ceea ce privește rata abandonului școlar, cauzele principale ale acestui fenomen fiind sărăcia, izolarea şi lipsa oportunităților. Efectele pe termen lung înseamnă șomaj, excluziune socială și, din nou, sărăcie.

Misiunea noastră

Credem că toți copiii sunt înzestrați cu potențial și merită o șansă mai bună prin continuarea procesului educațional. Prin campania "Oferă Educație" sprijinim elevii din medii defavorizate să promoveze examenul de Evaluare Națională, oferindu-le acces gratuit la programele de pregătire disponibile pe platformă.

Parteneri educaționali

Pentru ca un număr cât mai mare de copii să beneficieze de pregătire gratuită pentru examenul de la finalul clasei a VIII-a, colaborăm cu instituții publice și companii private. Mai jos sunt listați partenerii educaționali alături de care oferim acces gratuit la pregătirea pentru Evaluarea Națională tuturor elevilor din comunitatea locală din care fac parte.

Contribuția ta

Și tu poți oferi educație! Atunci când achiziționezi oricare din programele noastre, oferi acces gratuit la lecțiile de Limba română și Matematică unui elev cu posibilități reduse. În felul acesta, înveți pentru examen și ajuți un coleg să continue școala!

Beneficiarii campaniei ”Oferă Educație”

cu acces gratuit la programele de pregătire


Parteneri educaționali

implicați în educația comunităților locale